6

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση αγώνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (ΠΟΜ) όπου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι αγώνες της Π.Ο.Μ. έλαβαν χώρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στο κλειστό γήπεδο ‘’ Οδυσσέας Παπαδόπουλος’’ στη Γλυφάδα με τη συμμετοχή αθλητών και σωματείων από όλη την Ελλάδα.

1

Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας, κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος αφού ευχαρίστησε το Δήμο Γλυφάδας για την παραχώρηση του γηπέδου ανέφερε μεταξύ άλλων : «Με αυτό το γεγονός το Μουάιτάι πλέον θέτει γερές βάσεις και σηματοδοτείται η έναρξη της αγωνιστικής πορείας του στην Ελλάδα, όραμά μας η ανάδειξη του αθλήματός μας και η καταξίωση των αθλητών μας στο επίπεδο που τους αρμόζει.»

Στήριγμα μας σε αυτό το εγχείρημα είναι η πολιτεία αλλά και η παγκόσμια ομοσπονδία IFMA που στέκεται δίπλα μας από την αρχή της προσπάθειάς μας, καθώς και ο επίσημος χορηγός μας Seven Hellas αλλά και το κατάστημα αθλητικών ειδών Fitshop.gr.

Επόμενο εγχώριο αγωνιστικό γεγονός το πρώτο επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018, όπου για πρώτη φορά οι αθλητές του Μουάιτάι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς πλέον η Ομοσπονδία μας έχει λάβει την ειδική αθλητική αναγνώριση για το άθλημα του Μουάιτάι από το Υπουργείο Πολιτισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ θα προηγηθεί η συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στο κύπελλο στην Αττάλεια της Τουρκίας, από τις 14 έως 18 Νοεμβρίου, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας IFMA (International Federation of Muaythai Amateur) και της ευρωπαϊκής EMF (European Muaythai Federation), των οποίων η ομοσπονδία μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα ως αποκλειστικό μέλος.
Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και στην εθνική μας αποστολή.

Για τα αποτελέσματα των διασυλλογικών αγώνων πατήστε εδώ.